Банкеръ Daily

Корнелия Нинова:

Гергов ми постави два въпроса и на двата получи отговор не

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на изключения от соцпартията бизнесмен Георги Гергов. Преди ден той заяви, че Нинова го е извикала на среща, състояла се на магистралата, за да търси съдействие за листите в Пловдив. 

Нинова коментира тази среща и не отрича,че тя се е състояла.

"Разбрах,че Георги Гергов вчера е коментирал наша среща. Обещала съм да не оставям нито една манипулация без отговор и да знаете истината", пише Нинова във Фексбук.

По думите на Нинова, не тя, а Гергов и звънял настоятелно за срещата.

"Поиска от мен две неща: да бъде възстановен като член на партията и аз да бъда водач на листата в Пловдив, където да се прегърнем с него и да "победим".  От моя страна получи категоричен отговор - не  и на двата въпроса.  В резултат на това накара приближените си хора да напуснат листата за депутати и тя беше наредена служебно от НС" , казва още тя.

Днес БСП регистрира листите си в цялата страна за парламентарните избори на 11 юли във всички области на страната.

От "Позитано" заявяват, че листите им съчетават професионализъм, опит, енергия и младост. В листите са включени доказани експерти в сферите на здравеопазването, икономиката, образованието, финансите, както и множество юристи и специалисти от различни области на обществения живот.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във