Банкеръ Daily

Общество и политика

ГЕРБ-СДС: Спечелихме последните избори, ще спечелим и следващите

Даниел Митов

Коалицията ГЕРБ-СДС внесе 9999 подписа в Централната избирателна комисия за регистрация за участие в предстоящия парламентарен вот. Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов заяви, че коалицията отива на изборите за победа. В програмата и листите ще има промени, уточни той, който отправи критика към действията на служебния кабинет.

След изборите няма да има забранени коалиции и ГЕРБ ще се опита да състави кабинет, каза Митов. "Отиваме на тези избори с енергията и самочувствието на коалицията, спечелила предишните парламентарни избори и очакваща да спечели и следващите. Уверени сме, че българските граждани отново ще ни дадат най-голямо доверие сред всички останали политически партии. Отново ще повторя нещо, което казахме и преди, за съжаление президентът Румен Радев направи така, че служебният кабинет да се превърне в негов предизборен щаб", добави той.

"С ГЕРБ начертахме големите неща, които трябва да ни обединят", посочи лидерът на СДС Румен Христов и допълни, че тепърва ще се говори за конкретни места в листа. "Ние няма да поискаме повече от това, което бихме могли да допринесем като гласове, като резултат, като нещо, което би помогнало на коалицията", заяви още Христов.
 

Facebook logo
Бъдете с нас и във