Банкеръ Daily

Общество и политика

ГЕРБ представя предизборната си платформа до седмица

ГЕРБ ще участва в предстоящите избори с много силен управленски екип и с аргументирана програма, която ще бъде представена в края на следващата седмица. Това обеща във Варна зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, който участва в седмия редовен летен университет на младежката структура на ГЕРБ.

Той упрекна политическите си опоненти, че очаква от тях да се придържат към традиционния си начин на работа - компромати, дискредитиране на опонента и бягане от политически смислен дебат.

Целта на ГЕРБ е да има поне 120 народни представители в следващия парламент, за да успее да формира силно дясноцентристко управление, посочи Цветанов и допълни, че  такова управление ще допринесе за стабилността на страната.

Бившият вътрешен министър коментира и проектодокумента "Визия 2020: България в НАТО и в Европейската отбрана", който предизвика дебат и служебният кабинет оттегли. "Искам да заявя, че аз не приемам в такъв кратък мандат служебното правителство да излиза с такъв важен стратегически документ, какъвто е този за информационната война с Русия", коментира той. По думите му в сектора за сигурност винаги трябва да се търси политически консенсус, като трябва да се съобразяваме на първо място с евроатлантическите си партньори.

Цветанов присъства на откриването на седмия редовен летен университет на Младежката структура на ГЕРБ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във