Банкеръ Daily

Общество и политика

ГЕРБ: Нинова лъже всеки ден

Тома Биков

По въпроса с чумата около домашните животни институциите са реагирали адекватно. Вярваме на министър Румен Порожанов. Мотивацията на Нинова да се занимава с политика е на ръба на националната сигурност. Това заяви на брифинг депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

"Това е жена, която лъже всеки ден, методично и професионално. Единствено, когато споменава името на партията си, не лъже. На всичко отгоре е и страхлива", обясни Биков и подчерта, че действията на БСП и безотговорното поведение все още са провокация срещу националната сигурност.

"Очаквахме Нинова да даде пресконференция по темата за Бенчо Бенчев. За нас е озадачаващо бягането ѝ от тази тема", посочи депутатът. Той допълни, че в БСП функционират и се закани, че ГЕРБ непрестанно ще сезират съответните органи по въпроса.

Тома Биков отправи въпрос към президента Румен Радев - "знае ли, че неговата партия е използвала помощта на Бенчев по време на неговата кампания".

Депутатът Александър Ненков твърди, че  кампанията на държавния глава е била финансирана непрозрачно

Това наглост ли е да излизат и да говорят за неща, за които нямат ни най-малкото право. Европейските фондове спират не заради бенефициентите, а заради управляващите органи", отбеляза Ненков.

Според него президента и БСП пряко вървят срещу държавата и искат да я вкарат в политическа криза.

Facebook logo
Бъдете с нас и във