Банкеръ Daily

Общество и политика

ГЕРБ и Патриотите обсъдиха коалиционните политики на правителството

Премиерът Бойко Борисов и лидерите на "Обединени патриоти" Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров обсъдиха коалиционните политики на правителството.

Както "БАНКЕРЪ" вече писа в споразумението между двете формации бе вписано създаването на политически съвет, в който партньорите да обсъждат правителствените политики. Той се състои от шестима души, а очакванията са заседанията му да се провеждат всяка седмица. По този начин щяло да се гарантира съгласуването на идеи.

В съвета участват премиерът Бойко Борисов, както и вицепремиерите Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. На заседанията присъстват също Цветан Цветанов и Волен Сидеров в качеството им на председатели на парламентарните групи на ГЕРБ и "Обединени патриоти".

След първото заседание на т.нар. политически съвет участниците отказаха коментар. Единствено лидерът на "Атака" се спря пред журналистите в Министерския съвет. Сидеров каза лаконично: "Трябва да уточняваме политиката, какво се прави, как действаме с ГЕРБ. Коалиционната дейност е сложна работа."

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във