Банкеръ Daily

Общество и политика

Фолкпевицата Луна се кандидатира за президент

Фолкпевицата Луна Йорданова

Поп фолк певицата Луна се регистрира за президентските избори в Централната избирателна комисия в понеделник, 27 септември. 

"Имаме няколко хиляди подписа. Кандидатирам се, за да имаме ние, българските граждани, по-голям избор, а не да ни се предлагат едни и същи управляващи толкова години наред, а и да имам повод да изляза аз самата да гласувам. Имам доверие на себе си, имам доверие на всички българи, на всички мои почитатели. Те ме мотивират и ме карат години наред да направя тази крачка", заяви Луна Йорданова пред репортерите, които я чакаха пред ЦИК, и подчерта, че "промяната започва от нея".

"Аз съм едно обикновено момиче от малко градче, но ето ме тук. Промяната започва от Луна Йорданова, по-известна като "Луна президент", вашият президент", коментира певицата и допълни, че  "Животът е един миг и искам да си доставя това удоволствие да отида да гласувам за себе си". 

Според нея тя заслужава да спечели изборите, защото от 30 години се раздава за хората. "Мога да пея, да рецитирам, да раздавам обич. Да раздавам усмивки. Самият живот е шоу", твърди кандидат-президентът.

Тя обаче отказа да обяви кой ще бъде нейният вицепрезидент.  "Истинският президент на България има само едно име и то е Луна", повтори тя.

Йорданова е скандално известна с участието си в риалити формати, където обикновено влиза в остри конфликти с останалите участници. На почитателите на фолка пък е известна с песните си „Скитница“, „Тук-там, тук-там“, ,,Бягайте крачета“, „Без теб не мога да живея“, „Искам го-стискам го“, „Дай ми го това момче“, „Любов от пръв поглед“, „Завинаги до теб“, „Пепел“ и "Луна Президент“. 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във