Банкеръ Daily

Общество и политика

Фандъкова отрече да е искала подкрепа от "Демократична България"

"След решението на "Демократична България" не съм искала подкрепа, не съм влизала в договорки" заяви Йорданка Фандъкова в отговор на някои медии, които я забелязали да излиза от централата на обединението. В тази връзка я попитаха дали е преговаряла с десните за подкрепа на втори тур на местните избори. Столичният градоначалник обясни, че не е търсила подкрепа, тъй като от "Демократична България" обявиха, че няма да подкрепят нито нея, нито Мая Манолова на балотажа.

„Давам си сметка, че работата, която имахме през последните 10 г. ни донесе много резултати, но и много пропуски. Работата бе много, но и много остана. Направила съм си изводите и съм завишила контрола, за да може работата да продължи“, увери тя в ефира на БНТ.

"Не виждам нищо лошо в това, че съм търсила подкрепа в дясно. Има добри идеи в програмите, за които заедно можем да работим. Не съм правила договорки, това не е в стила ми. Разчитам на подкрепата на всички софиянци, които искат градът ни да се развива. Той има нужда от стабилност. Работата е много и трябва да продължи. Промяната не се прави с общи приказки, а с конкретна цел и решения", категорична бе Фандъкова

Facebook logo
Бъдете с нас и във