Банкеръ Daily

Общество и политика

Фандъкова живее на метри от разбита столична улица

S 250 3c4440aa 4b04 4150 9a20 90656f37a0bf
S 250 1b7b819c 5b95 475f 9be0 ad28c9b2fb0c

Столичани подадоха сигнал до общинския съветник от „Политическа група 5” и председател на политическа партия МИР инж. Симеон Славчев заради разбита улица в София. Става дума за ул.”Златни мостове” в кв.”Манастирски ливади”, по която ежедневно минават камиони от близък строеж. Преминаващите тежки превозни средства са увредили настилката и вдигат голямо количество прах.

Непосредствено до мястото се намира и единствената градинка с детска площадка в квартала. Живущите се оплакват, че градинката е неизползваема заради облаците прах, които вдигат тежките превозни средства.

Общинският съветник Симеон Славчев отиде да провери на място състоянието на ул.”Златни мостове” тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на партия МИР. Камионите, идващи от строежа са разбили асфалта на шосето и преминаването с автомобил през мястото е трудно. Славчев е поискал министър-председателят Бойко Борисов да дойде с личния си автомобил, на който да качи и кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова, за да проверят безобразната ситуация в кв. „Манастирски ливади”.

„Борисов трябва да спре да подбира магистралите, на които ходи и да дойде на тази улица, която хората подбраха и напълно основателно искат да се ремонтира”, коментира общинарят. Междувременно се оказало, че Фандъкова живее на метри от разбитото шосе.

Facebook logo
Бъдете с нас и във