Банкеръ Daily

Общество и политика

Фандъкова излиза в отпуск

Кметът на София Йорданка Фандъкова обяви, че ще излезе в отпуск, както изисква законът. Тя направи това съобщение в отговор на думите да друг кандидат за кмет на столицата - Мая Манолова, която вчера я призова да излезе в отпуск, защото иначе е в позиция с предимство. 

„Госпожа Манолова е в активна кампания, но нека все пак да припомня, че по закон кампанията започва 30 дни преди изборите. В момента вие виждате, че ние имаме много работа. Аз съм в работен режим и ще остана в такъв до момента, до който изляза в кампания, когато, разбира се, ще си пусна отпуск, както законът го изисква, и ще изляза в кампания“, каза Фандъкова пред Нова телевизия.

Тя подчерта, че ще излезе с реализъм и отговорност на изборите, защото предлага конкретни идеи и планове за развитието на София. Тя е категорична, че за нея най-важно е какво ще решат хората и в каква София те искат да живеят. Фандъкова каза също, че през последните 10 години е наложила много бърза скорост на промяна, която всички към момента възприемат като нещо нормално и естествено, сякаш нещата се случват просто така.

Кметът каза още, че ако бъде преизбрана, ще работи с нов екип. „Новите идеи идват и с нови хора, които да ги създават и да ги реализират. Скоростта на промяната е много висока. Но това не става от само себе си, а с много работа. Имали сме много пропуски и грешки за изминалите десет години. Важното е да си направим изводите, за да продължаваме напред”, поясни Фандъкова.

Facebook logo
Бъдете с нас и във