Банкеръ Daily

Общество и политика

Евродепутатът Искра Михайлова е с коронавирус

Евродепутатът Искра Михайлова съобщи, че е заразена с коронавирус. В профила си във "Фейсбук" тя информира, че от снощи е в 14-дневна карантина, след положителен тест за COVID-19.

Михайлова, която е заместник-председател на групата „Обнови Европа“  в Европейския парламент, посочва още, че в дните между 16 октомври, когато се е завърнала от Брюксел  и 23 октомври, е била в самоизолация.

Премиерът Бойко Борисов се самоизолира заради контакт със зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, въпреки че е с отрицателен PCR тест. Вчера Нанков съобщи, че е с потвърдена положителна проба за коронавирус. Двамата бяха заедно на обиколка преди дни.

На кадрите с делегацията от САЩ, качени във Фейсбук профила на министър-председателя, се вижда, че на срещата присъстват и други членове на управлението.

От регионалното министерство са съобщили пред bTV, че ресорният министър Петя Аврамова също ще се самоизолира. Онлайн изданието на "24 часа" цитира Министерството на финансите, които са обявили, че министър Кирил Ананиев "ще изпълни стриктно указанията на РЗИ". Същото ще направи и земеделският министър Десислава Танева, са съобщили от ведомството на Министерството на земеделието за bTV.

Вчера сутринта и депутатът от парламентарната група на "БСП за България" Драгомир Стойнев съобщи, че е заразен с коронавирус и също се самоизолира.

Facebook logo
Бъдете с нас и във