Банкеръ Daily

Общество и политика

Евродепутатът Ева Майдел откри информационен офис в Монтана

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел откри информационен офис в Монтана. „Като български евродепутат основен мой приоритет е Европа да стигне до всеки български град и село. Затова съм щастлива, че с гражданите на Монтана и областта ще имаме възможност да общуваме все по-често и директно. Всеки, който иска да получи информация за Европейския съюз, за правата му като европейски гражданин или възможности за учене, работа и финансиране от ЕС, може да получи тази информация в офиса“, заяви Ева Майдел по време на откриването, на което присъстваха кандидатът на ГЕРБ и СДС за кмет на града Златко Живков, народният представител от ГЕРБ Дилян Димитров, кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ и СДС и граждани.

„Всеки път, когато идвам в Монтана виждам, че областта се променя и постепенно се развива по европейски модел", каза още Майдел. По думите й за последните 12 години в общината се произвежда с 50% повече, а брутният вътрешен продукт на глава от населението се е увеличил с 80%.

Според нея един човек има най-голяма заслуга за това преобразяване и това е кметът Златко Живков. "Убедена съм, че той е човекът, който може да продължи да преобразява Монтана и се надявам гражданите да му гласуват доверие", допълни Ева Майдел.

Facebook logo
Бъдете с нас и във