Банкеръ Daily

Слави Трифонов отговори на Татяна Дончева:

Дончева няма да е повече зам.-председател на НС, даже няма да е депутат

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов реагира светкавично на интервюто на депутата от "Изправи се БГ! Ние идваме" Татяна Дончева тази вечер.

В него тя коментира скандала "500к" и обяви, че Слави Трифонов не е психически и физически равностоен на Бойко Борисов. 

"Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева, въщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник "Шок". Не - "Уикенд" беше. Не, не, вестник "Папараци" или вестник "Сензация". Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас", реагира Трифонов във Фейсбук.

"Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас", прогнозира той.

Facebook logo
Бъдете с нас и във