Банкеръ Daily

Общество и политика

Доган: Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган отправи лично обръщение към членовете и симпатизантите на партията две седмици преди гласуването на изборите за Европейски парламент. В него той специално набляга на ролята на младите хора за развитието на България и европейското й бъдеще. Доган иска прошка от младежите и подчертава, че ДПС е прекалено голяма кауза, за да има междуособици в партията.

Публикуваме цялото обръщение без редакторска намеса: 

Скъпи съмишленици!

Тези евроизбори за Европейски парламент са изключително важни за ДПС, защото трасират пътя за доброто ви представяне на следващите местни и парламентарни избори в България.

Политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснато движение към по-добри условия на живот с по-голяма свобода, отговорност и толерантност.

От възникването си ДПС винаги е залагало на младостта и бъдещето.

Затова се обръщам към разсърдените и разочарованите: ако има допуснати грешки в близкото минало – Простете!

Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развитие е техен. И ако искаме да имаме европейски път на развитие, ние трябва да ги подкрепим и насърчим!

Пожелавам ви да постигнете пълна мобилизация и успехи, които да ви удовлетворят!

Бъдете благословени!

Винаги ваш: Ахмед Доган

Facebook logo
Бъдете с нас и във