Банкеръ Daily

Бразилският "Нострадамус"

 До 2023 г. температурите през лятото в България ще са 43 градуса

Климатичните промени ще окажат силно влияние върху България, а до 2023 г. средните температури през лятото ще бъдат 42-43 градуса по Целзий. Това обяви  анализаторът Жуселино Нобрега да Лус по време на пресконференция в клуба на БТА.

"До 2040 г. близо 80 на сто от населението на Земята ще изчезне - заради климатичните катаклизми. До 2031 г. ще се повиши нивото на световния океан, а морето ще навлезе в сушата от 2-3 до 100 км, и България ще бъде сериозно ощетена от това. През 2038 г. населението на Земята ще бъде 14 милиарда души и ще са необходими още две планети, които да издържат нашата планета", каза Нобрега.

Жуселино Нобрега да Лус е определян като бразилския "Нострадамус". Наричат го "най-известния пророк на нашето време". На 13 години изпраща писмо до Хрушчов, за да предупреди съветското правителство за катастрофата в Чернобил. Дълги години е бил духовен наставник на Лейди Даяна, на която описва точната дата и час на смъртта, много преди датата на катастрофата й. Година преди това да се случи, Жуселино изпраща писмо лично до кралица Елизабет, за да я предупреди за надвисналата опасност над Деяна. Според пророка прогнозите му са с точност до дни, а понякога и часове и могат да се избегнат, ако се обърне внимание на предупрежденията му.

Роден е на 7 март 1960 година в град Флориано, провинция Парана в Бразилия, в семейство на бедни хора. От 5-годишен заедно с брат си започва да събира старо желязо и стъкло, чрез което с продажбата си набавят малко средства, за да помогнат нa семейния бюджет и да могат от време на време да си купуват евтини сладки. Между 5 и 7-годишна възраст има много проблеми, заради необясними за родителите му прояви на особена психическа активност.

На 9-годишна възраст сънува първия си пророчески сън за бъдещо събитие. Майка му го води дълги години по лекари, психолози и екзорсисти. До 13-годишна възраст той разказва на семейството си своите сънища, които баща му записва. След навършване на 13 години, неговите духовни водачи го ориентират да пише писма до хората, чиито съдби вижда в съня си или до индивиди и политици, които могат да повлияят на големи групи от хора. Писмата винаги се изпращат по пощата с обратна разписка.

Facebook logo
Бъдете с нас и във