Банкеръ Daily

Общество и политика

Джипът на Борисов стигна до село Грашево

Премиерът Бойко Борисов отново е най-обиколка с джипа. Той стигна до село Грашево. Обиколката му обхваща Велинградския регион. Заедно с него е заместник-министърът на регионалното развитие Николай Ненков.

Пред жителите на селото Борисов изтъкна, че за трети пореден месец са осигурени бонуси от 50 лв. към всички пенсии. "Взимате ли 50 лева към пенсиите? Да? Е, кажете едно "Добре е!", че ме питат къде отиват парите. Ето къде отиват – при хората", каза премиерът.

Борисов обеща правителството да задели 50-100 млн. лв. по нова програма за облагородяване на селата. 

Лидерът на ГЕРБ смята, че по места истинската война е между партията му и ДПС. Премиерът заяви и че други политици като Цветан Цветанов и Делян Пеевски идвали в селото, но нищо не се вижда да са направили. "Хубаво говорят за жълтите павета, но да дойдат тук и да видят кой кой е в тази ситуация. Дали има хора за „Да, България“, БСП и Мая Манолова", подчерта Борисов. 

"И в регионите на ДПС сме направили много с постановления на Министерски съвет. Не само за само за места с кметове на ГЕРБ. Не ги делим хората", обясни той. 

Министър-председателят се спря и на продължаващите протести, казвайки, че хората в селото, дошли да благодарят за свършената работа, са повече от протестиращите. "А те ще ми говорят на въстания от името на народа - ама ето го тук, той сам си говори какво е направено и от кого", коментира още Бойко Борисов. 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във