Банкеръ Daily

Общество и политика

Джамбазки се закани да съди "Атака"

"Всяка една лъжа и клевета ще мине през съда. В първия работен ден на Народното събрание предстои среща между партньорите от Обединени патриоти",  заяви в студиото на "Нова телевизия" евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

По думите му върху партията  се е изляла изключително кафява кампания, и то предимно от страна на "Атака". Джамбазки е възмутен от всички лъжи, които е чул, включително и по "Алфа ТВ" - за мезонет, тризонет, че е от циганска фамилия. "Тези хора се занимаваха с гадости", коментира евродепутатът. По отношение на поведението на третия партньор - Валери Симеонов - Джамбазки не отправи критики. Той все пак подчерта, че между трите патриотични партии няма споразумение, което да се обхваща европейските избори, заради което и трябва да се раздели политическо и лично.

Предстоят сериозни разговори, съобщи няколко пъти Джамбазки. Според него обаче с подкрепата, която ВМРО имат, не могат да си позволят да продължат да бъдат уязвими от страна на техни партньори, тъй като това би стопило доверието. Той допълни, че от ВМРО ултиматуми няма да поставят. На въпрос ще има ли "малка коалиция" за предстоящите местни избори Джамбазки отклони отговора с мотив, че те са далеч във времето, но най-вероятно ще се решава по места. 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във