Банкеръ Daily

Общество и политика

Джамбазки с покана към избраните евродепутати за пакета „Мобилност I”

Избраният за евродепутат от партия  ВМРО Ангел Джамбазки кани евродепутати, превозвачи и Министерството на транспорта на дебат във връзка общата им стратегия по пакета "Мобилност I".

"Твърде възможно е да се опитат тези, които са основните наши противници, да пробутат много бързо пакета, докато е старата Комисия, сега в месеците на старата Европейска комисия, която буквално може да си измие ръцете и да се опита да довърши тази, да кажем, мръсна работа", сподели пред БНР Джамбазки. Той подкани колегите си към бързи действия, тъй като трябва да са готови със стратегия до есента.

На въпрос това дали ще съберат всички, както и има ли основание да се очаква, че някой от новите евродепутати ще трябва да бъдат убеждавани, Джамбазки отговори: "Всичко е възможно, предполагам, че ще се наложи поне да им обясним, без това да изглежда като учителстване, менторстване и назидаване, но винаги ще бъде по-лесно за всеки един от новоизбраните представители да чуе и да види от първо лице какво е правено досега."

Facebook logo
Бъдете с нас и във