Банкеръ Daily

Общество и политика

Дилов - вторият в листата на ГЕРБ в Бургас: Само общините работят

"Държавата е в хаос и единственото, което работи сега са общините". Това обяви вторият в листата на ГЕРБ в Бургас - Любен Дилов-син при регистрирането на листата на ГЕРБ-СДС в морския град. Дилов заяви, че навсякъде в листите водачи са ясно изразени местни личности.

Енергийният експерт Жечо Станков повежда листата на ГЕРБ-СДС в Бургас. Според Станков битката с инфлацията трябва да бъде проведена от държавата и хората трябва да се върнат към нормалността и предвидимостта на доходите. Той коментира, че чрез внасяне на омраза, не може да се постигне нищо добро за България.

Според областния лидер на партията в Бургас - Иван Алексиев въпреки че предстоят национални избори
и се определя бъдещето на държавата, е много важно Бургаският регион да бъде водещ, както
досега, в развитието на страната.
Листата на ГЕРБ-СДС във Втори многомандатен избирателен район е от 28 души. В нея има лекари, финансисти, икономисти, предприемачи.

В същото време бившият министър и заместник-министър на регионалното управление Николай Нанков отново ще води листата на коалиция ГЕРБ – СДС в Ловешка област.

"В област Ловеч повеждам отбор, в който има както политици с голям опит, така и нови, млади хора“, коментира Николай Нанков във Фейсбук.
От партията вече са се регистрирали в РИК за предстоящите предсрочни парламентарни избори, съобщиха от ГЕРБ - Ловеч. На второ място в листата е националният лидер на МГЕРБ Георг Георгиев, трети е троянецът Иван Миховски. Следват представителят на СДС Любомир Банчев, кметът на община Луковит Иван
Грънчаров, икономистът и общински съветник от Тетевен Иван Цветанов. Новите имена са зооинженерът Адриана Младенова от Ловеч, учителката Цветелина Борисова от Тетевен, както и още един педагог - Петя Димитрова. Кандидат в листите е и биологът Христо Николов, председател на областната младежка структура на ГЕРБ.

В Монтана Ирена Димова е за четвърти път водач на листа на ГЕРБ-СДС.

“Влизаме в тази кампания с увереност, че ГЕРБ-СДС сме доказали с опита, експертите и волята си, че можем да се справим с тежката криза в страната, след края на управлението на четворната коалиция. Доказваме го и с листата ни за област Монтана. Хората в нея са свързани с региона, познават проблемите, живеят тук със семействата си и ги е грижа за неговия просперитет“ - обяви икономистът и областен координатора на ГЕРБ - Ирена Димова.
„ГЕРБ-СДС влиза в тази кампания с идеи за конкретни политически решения в интерес на гражданите и държавата, като ще избягва самоцелни нападки към опонентите си. Целта е спечелване на два от петте депутатски мандата от 12 МИР – Монтана“, обяви Димова.

Борислава Кирилова

Facebook logo
Бъдете с нас и във