Банкеръ Daily

Общество и политика

"Демократична България" внесе в ЦИК листата си за евровота

"Демократична България" внесе официално в ЦИК листата със седемнайсетте си кандидати за предстоящите Евроизбори. От обединението са заложили на хора, които имат енергията за осъществяването на десните идеи. Слоганът на кампанията на обединението е "България може много повече в силна Европа".

"Демократична България" е обединение с ясен проевропейски профил. Защитава ценностите на силните, свободни и проспериращи демократични общества. За обединението подкопаването на принципите на правовата държава е основната заплаха за свободата и демокрацията в страната и Европа. Като тяхна основна цел на Европейските избори през 2019 г., от "Демократична България" определят привличането и сплотяването на всички демократично мислещи български граждани, които искат България в сърцето на европейското обединение, и вярват, че само в ядрото на силна Европа България може да защити своя национален интерес и идентичността си. Да гарантира благосъстояние, икономически растеж, свобода и достойнство за българските граждани.

За "Демократична България" свободният, силен и проспериращ Европейски съюз означава свободна, силна и просперираща България.

Ето цялата листа на "Демократична България":

1.    Радан Кънев - ДСБ

2.    Стефан Тафров – "ДА, България!"

3.    Албена Върбанова - Зелените

4.    Мария Спирова – "ДА, България!"

5.    Цецка Бачкова - ДСБ

6.    Росен Богомилов - Зелените

7.    Алина Добрева – "ДА, България!"

8.    Димитър Филипов - ДСБ

9.    Тома Белев - Зелените

10.  Емил Георгиев – "ДА, България!"

11.  Владимир Славенски - ДСБ

12.  Васил Гюров - Зелените

13.  Сева Памукчиева – "ДА, България!"

14.  Павел Попов - ДСБ

15.  Даниела Божинова - Зелените

16.  Михаил Панайотов – "ДА, България!"

17.  Стоян Михалев – ДСБ

Facebook logo
Бъдете с нас и във