Банкеръ Daily

Общество и политика

Даниел Данчев е новият областен координатор на ГЕРБ – Кюстендил

Даниел Данчев е новият областен координатор на ГЕРБ-Кюстендил. Той е утвърден за поста с решение на Изпълнителната комисия на партията. Данчев поема позицията от досегашния областен координатор Виктор Янев, който ръководи структурата от началото на 2019 г.

„Благодаря за гласуваното доверие, ще работя с всички сили, за да го оправдая“, заяви от своя страна Данчев. „Добрите резултати, постигнати до този момент, само ме мотивират да работя неуморно и да дам всичко от себе си. Вярвам, че с качествения екип, който е създаден, ще продължим да надграждаме и да работим в отлична кондиция“, посочи новият координатор на политическата сила в Кюстендил.

„Благодаря на всички приятели и колеги от ГЕРБ в областта – членове, симпатизанти, съветници, кметове, общински координатори и народни представители за съвместната работа, подкрепата и разбирателството досега. Вие сте един подготвен екип, с който постигнахме добри резултати. Оставям структурата в добри ръце. Сигурен съм, че Даниел Данчев ще се справи с отговорната задача“, коментира Виктор Янев.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ благодари на Виктор Янев за работата и добрите резултати, постигнати на последните избори, и пожелава успех на новия координатор Даниел Данчев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във