Банкеръ Daily

Асен Василев гласува в Хасково:

Да подредим държавата и да я изчистим

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев гласува в родния си град Хасково. Той бе съпроводен от втория народен представител от хасковски регион Атанас Атанасов. 

Василев заяви, че гласува "за промяната".

"Надявам се всички хора, на които им е писнало от всичко до момента, да се съберем, да излезем, да гласуваме и след това, всеки с каквото може, да си подредим държавата и да я изчистим", каза Асен Василев.

Другият съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков по-рано днес гласува на балотажа за президент в столичното 133 СУ „А. С. Пушкин“.

След като упражни правото си на глас, той заяви: "Гласувах, за да продължим промяната. За мен президентът трябва да е обединител и да слага България над всичко".

Петков бе категоричен, че преговорите вървят добре. Цялата българска общественост ще има достъп онлайн до преговорите, каза той.

"Групите са 18 и всеки ще може да си каже всичко. Ще видим къде се обединяваме и къде се различаваме. Там, където имаме различия - ще ги обсъдим допълнително. А президентът, който спечели тази вечер, ще повлияе на цяла България, на пътя на България", смята още съпредседателят на ПП.

"Срокът за съставяне на кабинет ще зависи от допирните ни точки и от различията ни. Дори и да отнеме малко повече време, то в бъдеще ще има яснота всяко едно министерство как ще работи", допълни Кирил Петков. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във