Банкеръ Daily

Общество и политика

Цветанов към БСП: Корнелия Нинова ви води към пропастта

Фалшива новина е изказването на лидера на БСП Корнелия Нинова за отказ да й бъде предоставена зала за среща с кметовете на малките населени места във Видин. Това е пореден опит, в който вие ежедневно искате да тиражирате или лъжи, или фалшиви новини, с които смятате, че ще си повишите политическия рейтинг. Така се обърна председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов към БСП.

По-рано Нинова се оплака, че ГЕРБ плашат кметовете да не се срещат с председателя на БСП. В пост във Фейсбук тя разказва как е била поканена на среща от Сдружението на кметовете на малки общини във Видин. Вчера обаче е била уведомена, че залата, в която е трябвало да се проведе срещата е отказана.

"Срещата на Нинова се провежда в момента в сградата на общинската Симфониета. Разрешението за ползването на залата е издадено от директора на Симфониетата, който е служител на общината. Залата е платена с фактура на общинския съвет на БСП на стойност 100 лв. Аз съм убеден, че при системния подход на произнасянето на много лъжи, много фалшиви новини и журналистическият интерес ще намалява. По този начин БСП ще осъзнаят, че имат лидер, който ги води към пропастта, но не лидер, който може да даде алтернатива на днешното управление", заяви Цветанов.

Той подчерта, че съжалява за това, което преживяват народните представители от БСП.

"Колеги, бъдете силни, бъдете искрени и кажете истината на вашите пленуми. Вие сте достойни хора, но за съжаление имате лидер, който може само и единствено да ви изведе от парламента. Сега го прави по един административен начин. Въпросът е да не ви извади като бъдеща парламентарна група в изборите, които ще се проведат през 2021 г.", подчерта Цветанов. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във