Банкеръ Daily

Общество и политика

Цветанов: Герджиков е добър избор за служебен премиер

Герджиков е добра фигура за служебен премиер. Няма човек, който да се изказал негативно за него. Той е един добър избор. Това заяви пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той коментира, че датата на която ще се проведат предсрочните избори – 26 март, е била желание на БСП, и нямало как президентът Радев да не се съобрази с нея. "Все пак той е излъчен и избран от тях", изтъкна Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ обяви, че партията е готова за изборите. "Започваме подготовката по секторните политики, които през февруари и март ще представим на експертно ниво. Ще имаме възможност да посетим цялата страна и да представим управленската си програма. Ще се мобилизираме чисто партийно за предстоящия вот.Сигурен съм, че при един сблъсък на идеи, политически платформи и управленски програми, българите ще направят правилния избор”, каза още Цветан Цветанов.

Според него вчерашният спор между ГЕРБ и БСП относно състоянието на българската енергетика се е превърнал в махленска свада, което било недопустимо за българския парламент. "Редно е, когато цифрите говорят, БСП да замълчат", добави Цветанов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във