Банкеръ Daily

Общество и политика

Цветан Цветанов прогнозира предсрочен парламентарен вот

"Цялата негативна енергия на ГЕРБ беше насочена към "Републиканци за България". За мен по-важно е да направим задълбочен анализ и да се подготвим за новите политически предизвикателства. Резултатите от изборите задават повече въпроси, отколкото дават отговори." Това каза председателят на "Републиканци за България" Цветан Цветанов. 

Според него партията е предложила реални решения с програми във всяка посока. "България ще влезе в политическа турбулентност. Решенията не чакат отлагане", заяви Цветанов пред БНР.

Той прогнозира предсрочен парламентарен вот. "Избирателите дадоха ясен знак, че едноличното управление на страната вече не е формула. Ако има нов предсрочен вот, правилата ще са равни за всички и институциите ще могат да защитят вота на българския избирател", подчерта председателят на "Републиканци за България".

При 98.93% обработени изборни протоколи партията събира 1.27% от вота.

"Скъпи приятели, пътят към промяната на управлението на България е отворен! Извървяна е първата крачка във вярната посока. Искам да благодаря на всички, които ни подкрепиха на вота. Знам, че това ви е коствало много - натиск, неприятности, заплахи. Но Вашият вот е даден за добра кауза-промяна на статуквото в България. А по този път се надявам да вървим и занапред заедно! Наясно съм, че доверие се печели и се доказва във времето! Бъдете здрави и до нови срещи!", написа Цветанов във Фейсбук.

Facebook logo
Бъдете с нас и във