Банкеръ Daily

Общество и политика

Цвета Караянчева е удостоена с отличието "Златно сърце"

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева беше удостоена с отличието "Златно сърце" по време на петото издание на едноименните годишни награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност. Събитието се организира от списание и клуб "Business Lady" и списание "Bulgaria Business Review".

Караянчева е получила наградата си в категория "Патриотични дейности" по повод на дейността на ръководения от нея Национален инициативен комитет за честване на 170-ата годишнина от рождението на Христо Ботев.

Това не е награда за престиж или реклама, а за добродетелността на всички, които се включиха в отбелязването на тази годишнина, е подчертала председателят на парламента, цитирана в съобщението. Цвета Караянчева е допълнила, че следите на поета революционер остават с неговата духовна мощ на герой, оратор и патриот. 

На церемонията председателят на Народното събрание е връчила отличието "Златно сърце" на телекомуникационния оператор "Vivacom" за инвестиции в дигитализация на образованието. Награди са връчили още народните представители Станислава Стоянова, Калин Поповски и доц. Милен Михов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във