Банкеръ Daily

Общество и политика

Централната автогара затвори до вторник

Централна автогара - София затвори в 15.00 часа. Последният автобус потегли за Видин.

Мярката засега ще остане в сила до вторник, 7 ч. сутринта, по информация на директора на автогарата.

От БДЖ съобщиха, че сутрешните влакове са се допускали поетапно в Централна гара София. От 10 ч. е възстановено и движението на композициите, които заминават от гара София. 

Заминаване на влакове от Централна гара София не се допускаше заради създадената организация за изпълнение на допълнителните ограничителни мерки за пътуване от и до столицата. Всички влакове, които пътуват в посока Централна гара София или заминават от гарата в столицата, няма да спират в гарите и спирките на територията на град София. Така първите или последните гари по маршрута на влаковете преди или след Централна гара София ще бъдат гарите Елин Пелин, Костинброд, Яна, Реброво и Владая. При предприемане на пътуване е необходимо клиентите на БДЖ да разполагат със всички необходими документи и попълнени декларации с основание за своето пътуване, тъй като подлежат на проверка преди да бъдат допуснати до влака.

От БДЖ посочват, че движението на влаковете във всички останали гари по своя маршрут, ще се осъществява без промяна в тяхното разписание.

Facebook logo
Бъдете с нас и във