Банкеръ Daily

Евгени Минчев

Българският политик обича да се прави на по-беден от избирателите си

С Николай Ненчев сме приятели от 20 години. Правил съм и сватбата му. Има леко преувеличение. Аз не съм PR на Ненчев. Той има свой PR екип. Съветвал съм го за някакви нещо, но това е било приятелски. Така PR експертът Евгени Минчев коментира пред Нова телевизия слуховете, че е поканен за пиар на Ненчев.

Лидерът на БЗНС и бивш министър на отбраната Николай Ненчев ще се яви на евроизборите на 26 май като независим кандидат. Той изрази съжаление, че десните партии няма да участват във вота обединени. 

Минчев заяви, че Ненчев е един образован и сериозен човек, който не може да си позволи дори неправилно подбрана вратовръзка, но го съветва да се усмихва повече.

„Правя политически пиар от 25 години. Не мога да кажа имена. Българският политик има желание да се направи на по-беден от избирателите си. Това не е хубаво. Избирателят има нужда от това да види един пример, който да последва", смята Минчев. 

Минчев коментира и скандала с евтините апартаменти на депутатите. „Не намирам тези хора за виновни, във връзка с апартаментите, които са получили. Напълно нормално е човек да се пазари за това, което иска. Едно нещо някъде струва 1000 евро., а на друго 500 евро. Съгласен съм обаче, че трябва да се потърси от къде някой има такива средства, за да си купи този апартамент”, смята Евгени Минчев.

Минчев направи коментар и по случая с издирваната Ружа Игнатова. Тя е обвинена в пране на пари и правене на пирамида. „Ние сме много близки приятели с Ружа. За мен моралът изисква човек да демонстрира приятелството си тогава, когато е необходимо. Всички се обърнаха срещу нея. Всички я изоставиха. Не мога да знам какво Ружа прави извън моите събития. С мен е била абсолютно коректна. Показвала е уважение към мен. Бил съм водещ на много нейни събития”, каза още Минчев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във