Банкеръ Daily

Волен Сидеров:

България не трябва да бъде в НАТО и да е враг на Русия

"Говорил съм с представител на движение „Русофили“, както и с човек на Жан Виденов, казва се Иван Атанасов. Трябва да постигнем базова идейна основа на формации на хора, които казват, че България не трябва да бъде в НАТО и да е враг на Русия." Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Сред приоритетите на партията при обединение на патриотичните сили са "смяна на колониалната система, национален суверенитет и вътрешни ред и сигурност".  По думите на Сидеров ние сме на фронтовата линия, тъй като турски военни части пребивават на българска територия.

"Беше грешка и двамата - Каракачанов и Симеонов, да станат вицепремиери", смята лидерът на "Атака".

Позицията му е, че парламентът трябва да може да бъде питан по финансови и международни въпроси. Усещала се негативна енергия в новата сграда на Народното събрание.

Идейни и принципни въпроси са разделили пътищата им с Валери Симеонов, отчита Сидеров. Той призова и да спрат концесиите, които изнасяли златото от България. 

Председателят на "Атака" посочи пред Нова телевизия, че не подкрепя сделката за изтребителите, която Министерството на отбраната сключи по времето, когато ресорен министър бе Красимир Каракачанов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във