Банкеръ Daily

Общество и политика

БСП: За всяка трагедия на ГЕРБ са им виновни клошари, шофьори и машинисти

За всяка трагедия на ГЕРБ са им виновни един кръг лица – клошари, шофьори, машинисти. Но, когато в асфалта е вложен некачествен материал, някой е откраднал пари, а този някой не е шофьорът”. Това каза депутатът от БСП Явор Божанков пред Нова телевизия.

Той добави, че  тези пари са разделени на високо политическо ниво. „Отговорността трябва да се търси там. След като на пътя са констатирани нередности, държавата в лицето на АПИ, може да ги отстрани и е длъжна да го направи, а след това може да се съди с фирмата”, каза още Божанков.

Народният представител коментира, че има много участъци по пътищата в страната, на които постоянно се случват трагедии и трябва да се потърси отговорност кой го е допуснал.

„Всичко това, което се случва, е следствие на безотговорност и безнаказаността, която в момента се шири в цялата държава”, категоричен бе Божанков.

Той заяви, че  когато някой от отговорните лица в държавата понесе наказателна отговорност, ще започнем да виждаме по-малко „лоши стопани” и повече отговорно поведение. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във