Банкеръ Daily

Общество и политика

БСП уцелили десетката, ГЕРБ виждат 11-та победа на избори

S 250 93ff9351 c778 4833 9305 8939f9ffabd0

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов хареса номера 11, с който партията ще участва на предстоящия вот. Според него числото символизирало 11-тата победа на избори, към която ГЕРБ се стреми. По думите му първата единица давала възможност за успех в 1-ви МИР Благоевград, където е водач на листа, а втората щяла да бъде за националната победа.

"11 е числото на лидерството, така че смятам, че сме в изключително благоприятна позиция от гледна точка на номера", заяви пред журналисти Цветанов след като бе изтеглен жребият в ЦИК.

Той добави, че БСП, които са 10-ти номер в бюлетината, ще си останат само с нулата. Те нямали никакъв шанс да победят ГЕРБ.

"Ние даваме много по-добри решения, даваме реална политическа програма и съм убеден, че хората ще си направят добра равносметка за предстоящите избори. Номер 11 е печелившото число, надявам се, че и вие ще го подкрепите", коментира архитектът на ГЕРБ.

Говорителят на левицата Жельо Бойчев сподели, че жребият им отредил по-предно място. Сега оставало избирателите да го потвърдят. Бойчев отбеляза, че БСП са уцелили в десетката и това ще им донесе успех.

Колегата му Кирил Добрев допълни, че e важно и на изборите столетницата да бъде пред хората на Бойко Борисов.

"БСП ще бъде шампион.Цветанов направи цветни изказвания и преди президентските избори. Ще му гледам тъжната физиономия след парламентарните", закани се социалистът.

Facebook logo
Бъдете с нас и във