Банкеръ Daily

Общество и политика

БСП ще внесе вот на недоверие към правителството

БСП ще внесе вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов по тема "Сигурност". Това е решено на съвместно заседание на Изпълнителното бюро на БСП и на ръководството на парламентарната група на "БСП за България". Това съобщи Драгомир Стойнев на пресконференция.

Този вот ще бъде внесен самостоятелно и се надяваме на успех, добави той.

Днес ръководството на БСП събра всички областни председатели, за да обсъдят подготовката за националното съвещание на 21 юли, на което ще се представи визията  за развитието на България.

"След 21- ви нашето виждане за пътя на България и българския народ, трябва да стигне до хората във вашите области и общини. Нека всеки чуе, осмисли нашите и предложи своите идеи. Правим много стегната организация за обсъждания в цялата страна. Всеки българин, готов да даде свои предложения в тази визия, е добре дошъл. През септември ще обобщим дискусиите и ще подготвим окончателния вариант", заяви Корнелия Нинова.

Областните председатели заявиха готовност да мобилизират структурите по места за представяне на алтернативата и търсене на обществена подкрепа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във