Банкеръ Weekly

Общество и политика

Борисов вярва, че скоро ще има предсрочни избори

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че в скоро време ще има предсрочни избори. Ето какво заяви той в поздравителния си адрес до младежката организация на ГЕРБ по повод 6 години от създаването:

„ГЕРБ спечели втори поред парламентарни избори, безпрецедентно в най-новата история на България, но ни беше отнета легитимната възможност да управляваме страната.

Властта ни бе открадната от неестествената коалиция, която дори не беше избрана и пожелана от гражданите. Днес тези хора, които управляват България, са нежелани от българите, те водят страната ни към пропаст, от която трудно ще излезем. Доказахме, че нашата партия е единствената изцяло независима в България. Вярата на всички наши членове и симпатизанти ни задължават да постигнем поредната си изборна победа, както на изборите за Европейски парламент през май 2014 г., така и на неизбежните предсрочни парламентарни избори.

Днес повече от всякога вярваме, че предсрочни парламентарни избори ще има и то много скоро. България и българският народ заслужават да бъдат управлявани по най-добрия начин, а не с лъжи и манипулация“, пише в поздравлението на Борисов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във