Банкеръ Daily

Общество и политика

Борисов: Пълен хаос и кражба, избори по венецуелски

Гласувах за единствената демократична партия партия, заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след като гласува в 78-о СУ "Христо Смирненски", Банкя.

Това, което Европа доживя да види, са избори по венецуелски. Тотален хаос в страната, а в чужбина е кражбата на века. Влизат уж специалисти и пипат машините, никой не ги знае какви са, обвини Борисов, който влезе в секцията без маска.

По думите му, целта е вотът да бъде провален. Демокрацията за тях е лошо нещо, коментира Борисов.

Лидерът на партията заяви, че ГЕРБ няма да иска касиране на изборите. Да ги касират, те и сега имат цялата власт, добави той.

Да завършим живи и здрави, народът да си каже думата, ще се видим пак, отговори Борисов на въпрос дали ще се опита да състави кабинет. Да свършат изборите, не се знае кои ще влязат, колко ще влязат в парламента, коментира кого биха подкрепили ГЕРБ за евентуален кабинет, ако се наложи.

Благодарен съм на Господ, че ни оставиха живи. Тези как не ни затвориха, как не ни убиха, те са правили лагерите и са давали хората на прасетата, заяви още бившият министър-председател.

След като гласува на машина, Бойко Борисов попита член на комисията дали ще се броят контролните разписки, за което от партията отдавна настояват пред ЦИК.

Facebook logo
Бъдете с нас и във