Банкеръ Daily

Общество и политика

Борисов: Обясняваме се на баш айдуците от БСП

Не бяхме подготвени за коварството на БСП през изминалата президентска кампания. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на Националната работна среща в София с актива, депутати, министри от кабинета.

Той благодари на Цецка Цачева, че е понесла атаките срещу нея по време на президентската кампания. Ние бяхме широко скроени, европейци. На нас ни се отговори с целеви мръсен удар и снимки ни пускаха - "да не са по-големи убавици тези там или убавци", констатира той по повод коментарите за претендента на формацията за държавен глава.

Като лъжа Борисов посочи твърденията на социалистите за предстоящо спиране от Брюксел на евросредства за страната ни и обяви, че ще поиска още в понеделник от ЕК становище за коя програма парите ще бъдат стопирани.

Друга лъжа на социалистите била свързана с парите за строежа на магистралите и това, че се изграждат на неоправдано завишени цени. Изведнъж ние се озоваваме в ситуация да се обясняваме на крадците, на "баш айдуците", заключи Бойко Борисов.

"Членовете на ГЕРБ са твърдо срещу сътрудничество с ДПС и БСП. Здравеопазване, правосъдие, образование, общо благоустрояване и стандарт на хората, вътрешен ред и сигурност са секторите, на които най-много държат членовете на ГЕРБ сега, според резултатите от анкетата", информира актива на ГЕРБ зам.-председателят на партията Цветан Цветанов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във