Банкеръ Daily

Общество и политика

Борисов обеща сериозна държавна подкрепа за бизнеса

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави българските граждани по случай Международния ден на труда. 

"Вярвам, че заедно ще изградим бъдещето на България като страна със стабилна и работеща икономикa и ще осигурим по-добър живот за всички български граждани. Работещите хора са локомотивът на държавното развитие. Те създават силната икономикa, която е определяща за високите доходи на всички граждани. Затова аз се обръщам към работещите българи с уважение и благодарност, поемайки ангажимент за сериозна държавна подкрепа към бизнеса и активните граждани", посочва Борисов в поздравителен адрес, публикуван на официалната му интернет страница.

Бившият и евентуално бъдещ премиер подчертава, че основните приоритети на третия му кабинет ще бъдат развитата икономика и образованата нация. По думите му новото правителство ще работи неуморно, защото няма успешна държава без икономически постижения и добро образование.

"На последните парламентарни избори ГЕРБ бе подкрепена от 43% от хората с висше образование в страната, над 58% от избирателите ни са български граждани в активна възраст – между 31 и 60 години. ГЕРБ е партията на младите хора - 32 % от младото поколение ни се довериха. Мнозинството от сънародниците ни, които живеят в чужбина, също избраха ГЕРБ. За нас това е голяма чест и голяма отговорност“, пише Бойко Борисов.

"Трябва да обединим усилията си в името на общата цел – да изграждаме и развиваме по-добро бъдеще за нашите деца. България се нуждае от обединение, труд и просвета. Заедно постигнахме много. Вярвам, че ще продължим да вървим по единствения възможен път на развитие – европейския", посочва лидерът на ГЕРБ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във