Банкеръ Daily

Общество и политика

Борисов: Не съм чул БСП да се отрекат от Сатаната

Без спорове с БСП за Закона за корупцията, една партия се оценява, когато е на власт. Това обяви премиерът Бойко Борисов, която присъства на Летния университет във Варна, организиран от ГЕРБ. 

"Когато те бяха на власт приеха закон, който оневинява тези, които вършат нередности. А имаха два пъти шанс. Не съм ги чул като в църквата - да влязат и три пъти да се отрекат от Сатаната. Не съм чул г-жа Нинова да каже - отричам се. Така, че това им кажете, когато искат да спорят", продължи той пред депутати и младежите от партиите. 

Той подчерта, че откакто е в политиката, БСП са имали възможност да приемат и приложат тези закони, но приеха само един закон, който по своята същност е закон, защитаващ корупцията през 2008г.

"Задължавам всички от МГЕРБ и ПГ на ГЕРБ да прочетат и научат този закон, защото той показва истинската същност на БСП. След управлението на Тройната коалиция, те приеха закон, с който оневиняват всяка корупция в държавата по време на тяхното управление. Когато спорите за такъв закон, казвате: „Много ви обичаме, много сте хубави, много сте умни, по-добри сте от нас, но когато ви се даде властта, вие приемате такъв закон“. Сега нашия - лош-хубав, го консултираме с Европа, с неправителствени организации и мислим, че предлагаме нещо добро", каза Борисов. 
 

Facebook logo
Бъдете с нас и във