Банкеръ Daily

Общество и политика

Борисов: Не сме идеални, но по-добри от нас няма, затова гласувайте за нас

Бойко Борисов и Румен Христов

Удариха ни лошо, заслужено си понесохме шамара, искам оттук да излезем силни, обединени с ясното съзнание, че сме длъжни да не допуснем ретроградните сили, каза премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов при представянето на кандидатите на ГЕРБ и СДС за членове на Европейския парламент за предстоящите избори на 26 май. 

"Няма да завършвам с това колко евродепутати трябва да имаме, а истински бих помолим българите да гласуват за нас, не ми се иска да казвам, че сме идеални, но по-добри все още няма", коментира Борисов. 

Съюз на демократичните граждани за европейско развитие на България в Европейската народна партия - колко естествено си звучи, коментира той, гледайки надписите на ГЕРБ, СДС и ЕНП един до друг за предстоящите избори. 

Председателят на СДС Румен Христов коментира, че заедно ще постигнат резултат, който ще надхвърли очакванията на злонамерените коментатори. За мен успех на тези избори ще бъдат осем евродепутата и смятам, че това е реално, посочи той. Христов добави, че успех за него ще бъде и ако кандидатът на ЕНП Манфред Вебер оглави Европейската комисия.

Facebook logo
Бъдете с нас и във