Банкеръ Daily

Общество и политика

Борисов: Който работи няма време за протести

Който работи няма време за протести. Това каза премиерът Бойко Борисов, който във вторник инспектира изграждането на пътя Ботевград-Мездра в района на Враца заедно с регионалния министър Петя Аврамова. По пътя той спира при работници, които строят пътя и ги пита - ще ходите ли на протест. "Какъв протест, отговарят му, няма време. Нека си протестират в София".

Премиерът остана много доволен и заключи, че заетите хора не са по площадите. Той се зарадва и на напредъка в строителството на обекта.

"Ето това го правим за бъдещето на нашите деца, бъдещето им е тук. Правим го за младите хора", каза Борисов.

Борисов днес бе във Враца, където посети няколко инфраструктурни обекта и обяви, че "откриваме най-високотехнологични заводи", а на фона на кризата заради коронавируса страната е втората с най-нисък бюджетен дефицит в Европа.

"Прекрасна красота е България, но да не строиш път през нея", заключава Борисов и разказва как вицепремиерът Валери Симеонов (НФСБ) му е обещал да дойде да се разходи в района, "като му разказах как ядат планината". "На Валери ще му се обадя, че той все ходи по Слънчев бряг, по равното, но да види тука какво е направено", каза премиерът.

"Инвеститорите вече идват. Ето, сега нашите драги зрители ще могат на живо от протеста на работниците да се включат. Протестиращи работещи не спират да работят. Напук на всички продължават да изграждат бъдещето на младите хора, защото младите хора така ще се върнат в България", обясни на Петя Аврамова премиерът.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във