Банкеръ Daily

Общество и политика

Борисов излиза в отпуск, няма да ходи в парламента

Борисов каза, че утре в Народното събрание ще бъде депозиран Планът за възстановяване и устойчивост, така че народните представители да имат възможност да решат дали да до приемат.

Премиерът Бойко Борисов  обяви, че излиза в отпуск от утре и ще бъде заместван от вицепремиера Томислав Дончев. Изявлението бе направено по време на днешното извънредно заседание на Министерския съвет.

Той подчерта, че започва сериозна работа по подготовката на новото правителство, което ще бъде предложено от поставените на първо място от избирателите на състоялия се вот. 

"Трябва да дадем визия как ще изгледа един нов балансиран, евроатлантически кабинет. Трябва да свършим работата качествено и да подготвим добро правителство", каза Борисов и допълни, че трябва  да си свърши много работа и в партията и да подготви добро правителство.

"Това отнема време. Не искам да нося две дини под една мишница. Искам да си свършим работата качествено", каза той. 

Борисов каза още, че утре в Народното събрание ще бъде депозиран Планът за възстановяване и устойчивост, така че народните представители да имат възможност да решат дали да до приемат. На въпросите на депутатите обаче ще отговаря Томислав Дончев. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във