Банкеръ Daily

Общество и политика

Борисов го е страх да подаде оставка, защото има сделки за довършване

„Бойко Борисов го е страх да подаде оставка, той има сделки, които трябва да довърши. И другият фактор, от който изпитва дълбоко притеснение – някой друг ще следи за законността на изборите... Служебният кабинет има една единствена задача и тя е да проведе честни избори. Думата „честни“ е проблемът Борисов“. Това обяви в интервю за предаването би Ти Ви Арман Бабикян, един от членовете на „Отровното трио“ и от организаторите на антиправителствените протести.

По думите на Бабикян хората, които очакват честни избори, нямат доверие на ГРАО и директора на „Информационно обслужване“ проф. Михаил Константинов и искат оставките на ръководствата им. Той даде пример с т. нар. „мъртви души“ в избирателните списъци – проблем, който не се решава вече 30 години.

Според Бабикян на управляващите им се иска да разделят протестиращите, но не им се получава.

„На площада има всякакви хора, те са заедно по няколко прости причини – една от тях е корупцията и управлението на мафията. Няма сини и червен цвят за това… То прави хората бедни, прави държавата ни най-изостанала, прави нацията ни най-болната, изхвърли 2 млн. души навън“, коментира представителят на „Отровното трио“.

За сблъсъците при опитите за блокада на кръстовища в София през последните той обвини отсъствието на полицията.

Арман Бабкиян уточни, че не желае да става депутат - ако е искал, можел е да влезе в парламента още през 1996 г.

Facebook logo
Бъдете с нас и във