Банкеръ Daily

Общество и политика

Борисов е призован да се яви на разпит

На брифинга ГЕРБ поиска оставката на ръководството на ЦИК заради проблеми с резултатите от чужбина.

Бившият премиер.Бойко Борисов е призован да се яви на разпит в четвъртък в София, съобщи самият той по време на брифинг на ГЕРБ във вторник.

В призовката му е записано, че явяването при инспектор е за снемане на копие от лична карта.  Той трябва да се яви в четвъртък от 10 часа в главната дирекция на полицията.

"Понеже питате къде е Рашков, да ви кажа - пише призовки. Пак ви бих и сега се чудите как да нагласите резултатите", обърна се Борисов към политическите си опоненти.

Той подчерта, че от два дни "машината на Радев се чуди как да нагласи резултатите”. "Аз съм разкрил десетки печатници за фалшиви пари. Стотици са тези, които съм хванал да правят пластики за банкови карти. Когато този техник държи три пластики, знаем ли коя ни дава?, пита се Борисов. 

„Само мен не ме бяха викали, цялата партия я разкостиха преди изборите", коментира още лидерът на ГЕРБ.

На брифинга ГЕРБ поиска оставката на ръководството на Централната избирателна комисия заради проблеми с резултатите от чужбина.

"Нали щяха да са по-бързи резултатите? Два дни чакаме да излязат 2%. Там хората правят чудеса процентите да станат 25 на 23. Ако ние управлявахме, представяте ли си какво щеше да бъде? Голяма част от тези техници са били чужденци – от Венецуела, от този край. Те са податливи, могат да направят с тези пластики каквото си искат. Два дни броим два процента, а през това време ми пращат призовка да ме плашат. Не се плаша, Рашков. Но ела и ме разпитай лично ти. Пак ви бих, каквото и да правите”, каза бившият премиер.

Facebook logo
Бъдете с нас и във