Банкеръ Daily

Общество и политика

Божков се оплака, че застъпници на БНО не се допускат в секциите

"Застъпниците на БНО не се допускат до избирателните секции. Противозаконно им се отнемат удостоверенията. Получихме стотици сигнали от гласоподаватели за нарушения. Дори не съществуваме в медиите и екзитполовете. Това доказва, че сме единствените, от които ги е страх. Има защо. Гласувайте." Това написа обвиняемият бизнесмен Васил Божков във Фейсбук.

Учредената от Божков партия "Българско лято" не успя да се регистрира за участие в изборите. Бизнесменът използва регистрацията на партия "Българско национално обединение" (БНО), която предостави 100% от листите на Божковата формация.

По-рано днес обвиняемият бизнесмен публикува видео във Фейсбук страницата си как чака реда си, за да гласува в секция в Дубай. Той се снима с група българи, които го поздравиха. 

В средата на март хазартният бос пусна видео в социалните мрежи, в което твърдеше, че се намира Барселона. А само седмица преди това написа "Идвам" и обяви, че Съдът на Европейския съюз в Люксембург е отменил европейската заповед за ареста му. 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във