Банкеръ Daily

Общество и политика

Божков промотира страницата на "Българско лято 2020": Алтернативата сте вие

"Това е официалната страница на "Българско лято 2020". Последвайте я и станете част от промяната", написа в личния си профил във Фейсбук обвиняемият бизнесмен Васил Божков.

"Ние сме политически проект за партньори. За хора, които не страхуват да променят действителността в България и могат да вземат настоящето и бъдещето си в свои ръце. Да са отговорни за действията си и да са готови да чуват и служат на народа си.

Този проект е създаден и ще бъде подпомаган от Васил Божков. Свободата на решенията и политиките му е ваша. Утре ще можете да се запишете за участие на сайта публикуван тук", гласи описанието на страницата на политическия проект.

Вчера хазартният бос публикува последното, по негови думи, видео от поредицата, в която отговаря на въпроси на своите последователи в социалната мрежа. Той се зарече да не се занимава повече с миналото, а че "ще създава настоящето и бъдещето".

"Аз няма какво да взема от политиката. Аз мога само да дам", подчертава Божков във видео на "Българско лято 2020". Мотото на партията е "Алтернативата сте вие".

Facebook logo
Бъдете с нас и във