Банкеръ Daily

Общество и политика

Божидар Божанов в Ловеч: Доказахме се като по-разумните

„Ние сме политическата сила, демонстрирала разум, който да даде стабилно управление на страната. Смятаме, че сме се доказали като по-разумните и диалогични“.

Това обяви водачът на листата и бивш министър на електронното управление Божидар Божанов от „Демократична България – обединение“ при откриването на предизборната кампания на коалицията в Ловеч.

На нея той представи листата с кандидати за народни представители от 11-и МИР, които се срещнаха и разговаряха с граждани на площад „Свобода“ в Ловеч.

Божанов подчерта, че ще се опитат да убедят хората, че може да има стабилно управление, което да работи експертно. Той добави, че партньорството им с „Продължаваме Промяната“ е най-безспорно. За останалите участници в следизборната коалиция думата ще имат избирателите.

„Ние държим на две неща – евроатлантическата ориентация на страната и антикорупционната политика на бъдещото правителство“ – категоричен бе Божанов.

Вторият в листата - Свилен Андреев обяви, че от „Демократична България – обединение“ ще водят положителна кампания, която ще излъчва разум и увереност.

Facebook logo
Бъдете с нас и във