Банкеръ Daily

Общество и политика

Бойко Борисов: Бомбата цъка!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненадващо прояви музикални пристрастия и публикува в профила си във Фейсбук парчето Ticking Bomb /Цъкаща бомба / на Aloe Blacc. Очевидно това послание има политическият подтекст - изминават сетните часове, в които ще стане ясно ще имаме ли правителство.

Преговорите, както се разбра и след поредната среща между ГЕРБ и реформаторите вчера, не са напреднали особено и има вероятност Борисов да върне мандата в сряда.

"Целият свят седи върху цъкаща бомба, която е на път да експлоадира и слънцето може повече да не изгрее. Тихата война започна, няма убежище, няма твърда земя", се казва в текта на песента.

Вероятно това е и отговор на лидера на ДСБ Радан Кънев, който пък публикува в своя профил в социалната мрежа парчето на AC/DC Stiff Upper Lip.

AC/DC Stiff Upper Lip Името на песента е идиом, който буквално означава "твърда горна устна". В по-свободен превод - човек, който показва силата на духа в лицето на бедствие, или упражнява голям самоконтрол в изразяването на емоции.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във