Банкеръ Daily

Общество и политика

Богомил Бонев нарече Костов перач на крадени пари

Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев атакува във Фейсбук бившия премиер Иван Костов. В публикацията Бонев засяга теми, свързани с управлението на СДС от 1999 г. до 2001 г. и миналото на десницата.

Във вторник пред БиТиВи министър-председателят от 1997 до 2001 г. Иван Костов каза, че прокуратурата готви провокация срещу него чрез НАП. Именно тези негови думи предизвикаха гнева на Бонев, който бе свален от поста вътрешен министър от Костов при грандиозни структурни промени в кабинета на 21 декември 1999 г.

Публикуваме целия текст без редакторска намеса:

Половин милион може да се изтегли от семейство пенсионери само при следните условия: 
Ако банкерът им дължи назначаването си, ако депозират на тайна сметка същата сума с лихвите и, ако не плащат никакви вноски. Да се удовлетвори банката от депозита.
Това се нарича пране на пари, уважаеми другарю доцент по политикономия на социализма.
Същото като да издържаш една партия 10 години, която не е помирисала власт, да харчиш за структури и избори, да отчетеш в Сметната палата най-голям брой дарители на сумата от 5 хиляди лв. На които ти си раздавал парите за дарения, та да ги изпереш. Най-голям брой дарители, повече от дарителите на партията, която е на власт.
И накрая Елена да ти каже:
- Айде стига с това ДСБ, че не останаха пари за децата.
Перач на крадени пари си, доценте. И си личи от километри.

Facebook logo
Бъдете с нас и във