Банкеръ Weekly

Общество и политика

Бивша Мис става политик

"Мис България 2009" Антония Петрова иска да бъде политик. За своите мераци тя разказа в неделната сутрин (11 май) в ефира на една от националните медии.


"България има нужда от дясна партия и някой ден може да създам такава заедно с мои съмишленици", каза 29-годишната красавица. Тя допълни още, че в лявото политическо пространство също има много възможности за реализация.


Петрова призна, че е била на откриването на офис на АБВ в Перник и харесва бившия президент Георги Първанов, но не се е присъединявала към гражданското движение. Според нея действията на ексдържавния глава не са правилни, тъй като по този начин той "обръща гръб на БСП и помага на Бойко Борисов".


Родената на 13 май 1984 г. и "Мис Русия 2012" заяви, че не вижда разлика между лявото и дясното в България и определи Бойко Борисов и Меглена Кунева като недесни политици заради връзките им с дейци на комунистическия режим.


В случай че стане деен политик, обеща да наблегне върху образованието и здравеопазването. Тя подчерта още, че в политиката трябва да влизат успели в професията си хора, тъй като политиката е призвание, а не работа или начин за забогатяване.

Facebook logo
Бъдете с нас и във