Банкеръ Daily

Общество и политика

Беновска подари пушка на Волен Сидеров

 "Подарих на Волен пушка - за да брани любовта и идеите си, а когато се налага да напада! А на Деница подарих "ябълката на изкушението", както квалифицира ябълката към себе си президентът Радев... Да разпалва "огъня" Деница в семейното огнище", съобщи журналистката Илиана Беновска по повод подаръците, които е направила на сватбата на лидера на "Атака" Волен Сидеров и Деница Гаджева.

Вчера лидерът на "Атака" Волен Сидеров каза "да" в столичния храм-паметник "Св. Св. Кирил и Методий" на приятелката си и майка на сина му Деница Гаджева. Това е трета сватба за него. 

Сидеров и Гаджева са заедно от 2011 г., когато тя е млада депутатка от “Атака”. През 2015 г. се роди синът им Волен-младши и още тогава щастливият баща обяви, че ще се ожени за Гаджева. Малкият бе и главният шафер на сватбата. 

Интересна бе сватбената покана, която двойката разпрати. Тя бе под формата на вестник. В шеговитата уводна статия на лимитираното печатно издание се споменава и съпредседателят на патриотите и вицепремиер Валери Симеонов - че в този ден забраната му за шума пада. Стихове за любовта и други жанрове също намериха място в поканата за събитието.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във