Банкеръ Daily

Светлин Танчев:

ББЦ ще работи за стопанското и духовно спасение на нацията

Ще направим всичко възможно да разтуряме парламента, ако той прокарва лобистки интереси, закани се зам.-председателят на "България без цензура" Светлин Танчев от трибуната на Народното събрание. Той даде да се разбере, че депутатите ще подкрепят един прозрачен парламент, който взима реални решения.

Танчев коментира, че сегашният парламент е може би най-представеният в историята на България. Затова партията му ще подкрепят предложението на мнозинството за председател на парламента.

"Нашите приоритети ще са свързани със стопанското и духовно спасение на нацията. Основен акцент в предизборната ни програма е създаването на условия за разкриването на нови работни места”, заяви Танчев, който е и председател на парламентарната група на партията. "Това Народно събрание трябва да твори по-дългосрочни закони. Заедно с вас ще понесем част от греховете ви. Затова ви призоваваме към по-малко партийни страсти и повече мисъл за хората”, призова той.

По-рано днес става ясно, че парламентарната група на коалиция „България без цензура“ вече ще се казва "Български демократичен център".

Facebook logo
Бъдете с нас и във