Банкеръ Daily

Общество и политика

Бареков: Край на лъжите от жълтопаветниците соросоиди и платените протестъри

Консерваторите в Европа приемат ВМРО и партията на Бареков  - “Презареди България”, в редиците си. Новината беше потвърдена от Ричърд Милсом - Главен изпълнителен директор на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа.

От пресцентъра на "Презареди България" се похвалиха, че вече е решен въпросът кой е консерватор в България и кой представлява консервативните ценности от името на българските партии и избиратели в Европа. 

"Ще бъдем приети за членове на Консервативния Алианс в Европа! Голям успех за България и за моя екип, поздравление за моя колега господин Джамбазки! За първи път България има своите консервативни партии, признати в Европа! Край на спекулациите на псевдо десните либерални и националистически формации, че имат нещо общо с консерватизма. Край на лъжите от жълтопаветниците соросоиди и платените им протестъри", заяви  Бареков минути след като новината беше потвърдена и припомни, че случващото се е плод на усърдна „четири годишна къртовска работа” за него и екипа му.

„Никога не предадох своите избиратели и Европа ни призна. Бъдете горди с нашия успех. Една година преди европейските избори стартираме нашия поход за възраждането на България с ценностите на консерватизма”, заяви евродепутатът и определи признанието от Европа като реабилитация за всички хули и обиди, които той и партията му са понесли в България от статуквото.

Официалното приемане на “Презареди България” (ББЦ) и на ВМРО в АКРЕ ще бъде на 8 юни в Баку, Азербайджан.

Facebook logo
Бъдете с нас и във